Een loodgieter in Schiedam

Bent u op zoek naar een loodgieter in Schiedam, omdat u problemen heeft met uw afvoer of riolering? Rioolconcurrent helpt u graag van dit probleem af! Bij ons heeft u gegarandeerd de beste service, met al 60 jaar ervaring zijn wij uw lokale loodgieter. Onze professionele en vriendelijke ontstoppingsmonteurs zijn snel bij u ter plekke in Schiedam en de gehele regio Rotterdam en Den Haag. Tevens profiteert u bij ons tot 25% lagere prijzen vergeleken met onze concurrentie. Dus zoek niet verder en plan vandaag nog een afspraak!

Rioolconcurrent: uw lokale loodgieter in Schiedam

Wij zijn al meer dan 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf voor particulieren in Schiedam, Rotterdam, Den Haag en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, rioolinspectie en rioolreiniging. Wij ontstoppen onder andere: de gootsteen, de wc, de douche, de badkamer en regenpijpen. Voor elk rioolprobleem hebben wij de juiste apparatuur en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Ons team ontstoppingsmonteurs bestaat uit vriendelijke, goed opgeleide en ervaren vakmensen. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij uw verstopping in één keer zullen oplossen. Wilt u ons uw verstoppingsprobleem melden? Bel direct 085 27 33 479.

Maar hoe ontstaat nu zo’n rioolverstopping? Elke afvoer van uw wastafel, douche, bad, gootsteen en wc is aangesloten op een centraal rioleringssysteem. Als het rioleringssysteem al wat ouder is dan heb je eerder kans op aangroei van vet- en voedselresten. Een riool kan ook verstopt raken door verzakkingen en scheuren of omdat het systeem verkeerd is aangelegd. Heeft u een verstopping in een afvoer of in uw riolering? Rioolconcurrent is uw lokale loodgieter in Schiedam en wij lossen graag uw verstopping op.

Waarom u voor ons kiest

Naast onze vele jaren ervaring, bieden wij als lokale professionele loodgieter in Schiedam nog veel meer voordelen. Zo zijn wij deskundige ontstoppingstechnici en tot wel 25% goedkoper dan de concurrentie. Daarnaast leveren wij 24/7 service, wat maakt dat wij u snel te hulp kunnen schieten. Ook zijn wij lid van UNETO-VNI en ISO14001, 9001 en VCA** gecertificeerd. Dat maakt dat uw keuze voor Rioolconcurrent als uw loodgieter in Schiedam een uitstekende is!

Contact opnemen voor een afspraak

Zoekt u een loodgieter in Schiedam? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak of bel naar 085 27 33 479.

Naast Schiedam zijn wij werkzaam in onder andere Rotterdam, Den Haag, Barendrecht, Vlaardingen, Spijkenisse, Zwijndrecht en Delft.