Ontstoppingsbedrijf gezocht

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf, omdat u problemen heeft met uw afvoer of riolering? Rioolconcurrent helpt u graag van dit probleem af! Bij ons heeft u gegarandeerd de beste service. Met ruim 60 jaar ervaring zijn wij uw lokale rioolontstopper en reiniger. Onze professionele en vriendelijke ontstoppingsmonteurs zijn snel bij u ter plekke in de regio Rotterdam en Den Haag. Bij ons profiteert u tot 25% lagere prijzen vergeleken met onze concurrentie. Dus zoek niet verder en maak vandaag nog een afspraak!

Hoe ontstaat een verstopping?

Maar hoe ontstaat nu zo’n rioolverstopping? Elke afvoer van uw wastafel, douche en gootsteen is aangesloten op een centraal rioleringssysteem. Als het rioleringssysteem al wat ouder is dan heb je eerder kans op aangroei van vet- en voedselresten. Een riool kan ook verstopt raken door verzakkingen en scheuren of omdat het systeem verkeerd is aangelegd.

Heeft u een verstopping in een afvoer of in uw riolering? Rioolconcurrent is uw lokale ontstoppingsbedrijf en wij lossen graag uw verstopping op.

Uw voordelen bij Rioolconcurrent

Naast onze vele jaren ervaring, bieden wij als lokaal professioneel ontstoppingsbedrijf u nog veel meer voordelen:

  • Tot 25% goedkoper dan de concurrentie;
  • ISO14001, 9001 en VCA** gecertificeerd;
  • Snel hulp door korte ritten;
  • Lid van UNETO-VNI;
  • Deskundige ontstoppingstechnici;
  • 24/7 service.

Over Rioolconcurrent

Wij zijn al meer dan 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf voor particulieren in Rotterdam, Den Haag en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, rioolinspectie en rioolreiniging. Wij ontstoppen onder andere uw gootsteen, wc, douche, bad en regenpijp. Voor elk rioolprobleem hebben wij de juiste apparatuur en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Ons team ontstoppingsmonteurs bestaat uit vriendelijke, goed opgeleide en ervaren vakmensen. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij uw verstopping in één keer zullen oplossen. Wilt u ons uw verstoppingsprobleem melden? Bel dan direct 085 27 33 479.

Afspraak maken

Zoekt u een professioneel ontstoppingsbedrijf? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak bij Rioolconcurrent of bel naar 085 27 33 479.