Riool lekkage

gescheurd-gietijzer-150x150Heeft u last van rioollucht? Riool lekkage kan hier de oorzaak van zijn.Riool lekkage kan ontstaan doorhet afbreken, afscheuren of bijvoorbeeld verschuiven van onderdelen van de riolering. Wanneer er een kleine opening ontstaat tussen elementen, ontstaat er riool lekkage en dit kan voor grote problemen zorgen.

Minieme lekkage

Een riool lekkage hoeft niet groot te zijn. Dit betekent echter niet dat er geen haast geboden is bij de reparatie. Een kleine riool lekkage zorgt voor kleine hoeveelheden afvalwater en menselijke afvalstoffen, maar binnen kort tijdsbestek lekt er door deze riool lekkage liters of zelfs kubieke meters vocht.

Vochtplekken

Bij riool lekkage ontstaan er vaak bruine vochtige plekken op muren of plafonds, wanneer de riool lekkage zich in de bovengrondse riolering bevindt. Wanneer de riool lekkage zich in de kruipruimte bevindt kunt u zoeken naar vochtige bruingele vlekken in het zand onder het leidingwerk. Heeft u riool lekkage, dan kunt u uiteraard altijd de Rioolconcurrent bellen. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Dordrecht en Breda dus vast bij u in de buurt.

Bel ons 24 uur per dag 085 27 33 479