Uw riool ontstoppen in Den Haag

Is uw riool verstopt? Spoelt het water niet goed weg en weet u niet wat u moet doen? Wij van Rioolconcurrent kunnen professioneel uw riool ontstoppen in Den Haag! Onze professionele en ervaren monteurs lossen uw verstopping in no time op. Bij ons heeft u gegarandeerd de beste service, met al 60 jaar ervaring zijn wij uw lokale rioolontstopper en riool reiniger. Onze professionele en vriendelijke ontstoppingsmonteurs zijn snel bij u ter plekke in de regio Den Haag en Rotterdam. Bij ons profiteert u tot 25% lagere prijzen vergeleken bij onze concurrentie. Dus zoek niet verder en maak vandaag nog een afspraak!

Hoe ontstaat een rioolverstopping?

Maar hoe ontstaat nu zo’n rioolverstopping? Elke afvoer van uw wastafel, douche, bad, gootsteen en wc is aangesloten op een centraal rioleringssysteem. Als het rioleringssysteem al wat ouder is dan heb je eerder kans op aangroei van vet- en voedselresten. Een riool kan ook verstopt raken door verzakkingen en scheuren of omdat het systeem verkeerd is aangelegd.

Heeft u een verstopping in een afvoer of in uw riolering? Rioolconcurrent is uw lokale ontstoppingsbedrijf die uw riool kan ontstoppen in Den Haag.

Uw voordelen bij Rioolconcurrent

Naast onze vele jaren ervaring, bieden wij als lokaal en professioneel Haags ontstoppingsbedrijf u nog veel meer voordelen:

  • Tot 25% goedkoper dan de concurrentie;
  • Lid van UNETO-VNI;
  • Deskundige ontstoppingstechnici;
  • Al 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf van Den Haag;
  • ISO14001, 9001 en VCA** gecertificeerd;
  • Snel hulp door korte ritten;
  • 24/7 service.

Over Rioolconcurrent

Wij zijn al meer dan 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf voor particulieren in Den Haag, Rotterdam en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, rioolinspectie en rioolreiniging. Wij ontstoppen onder andere gootsteen, wc, douche, badkamer en regenpijp. Voor elk rioolprobleem hebben wij de juiste apparatuur en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Ons team ontstoppingsmonteurs bestaat uit vriendelijke, goed opgeleide en ervaren vakmensen. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij uw verstopping in één keer zullen oplossen. Wilt u dat wij uw riool ontstoppen in Den Haag? Bel dan direct 085 27 33 479.

Afspraak regelen

Zoekt u een professioneel ontstoppingsbedrijf die uw riool kan ontstoppen in Den Haag? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak bij Rioolconcurrent of bel naar 085 27 33 479.

Naast Den Haag zijn wij werkzaam in onder andere Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht, Vlaardingen, Spijkenisse, Zwijndrecht, Schiedam en Delft.