Is uw riool verstopt?

Riool Verstopt?

Is uw riool verstopt? Spoelt het water niet goed weg en weet u niet wat u moet doen? Bij Rioolconcurrent bent u aan het juiste adres! Wij helpen u graag met uw riool ontstoppen. Onze professionele en ervaren monteurs lossen uw verstopping in no time op.

Bij ons heeft u gegarandeerd de beste service, met al 60 jaar ervaring zijn wij uw lokale rioolontstopper en riool reiniger. Onze professionele en vriendelijke ontstoppingsmonteurs zijn snel bij u ter plekke in de regio Rotterdam en Den Haag. Bij ons profiteert u tot 25% lagere prijzen vergeleken bij onze concurrentie. Dus zoek niet verder en maak vandaag nog een afspraak!

Profiteert van onze vele voordelen

Bij ons profiteert u niet alleen van goede service en professionele monteurs, maar wij hebben u nog veel meer aan te bieden:

  • Al 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf van Den Haag en Rotterdam;
  • 24/7 service;
  • Lid van UNETO-VNI;
  • Tot 25% goedkoper dan de concurrentie;
  • Snel hulp door korte ritten;
  • ISO14001, 9001 en VCA** gecertificeerd;
  • Deskundige ontstoppingstechnici.

Daarom kiest u voor Rioolconcurrent!

Hoe ontstaat een rioolverstopping?

Maar hoe ontstaat nu zo’n rioolverstopping? Elke afvoer van uw wastafel, douche, gootsteen en WC is aangesloten op een centraal rioleringssysteem. Als het rioleringssysteem al wat ouder is dan heb je eerder kans op aangroei van vet- en voedselresten. Maar een riool kan ook verstopt raken door verzakkingen en scheuren of gewoon omdat het systeem verkeerd is aangelegd. Zo kunt u dus aan een verstopt riool komen, maar Rioolconcurrent helpt u er graag vanaf!

Over Rioolconcurrent

Wij zijn al meer dan 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf voor particulieren in Rotterdam, Den Haag en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, bijvoorbeeld van uw gootsteen, wc, douche, bad en regenpijp. Maar ook voor rioolinspectie en rioolreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elk rioolprobleem hebben wij de juiste apparatuur en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Ons team ontstoppingsmonteurs bestaat uit vriendelijke, goed opgeleide en ervaren vakmensen. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij uw verstopping in één keer zullen oplossen. Is uw riool verstopt en wilt u het oplossen? Neem dan direct contact met ons op.

Afspraak plannen

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf omdat uw riool verstopt is? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak of bel naar 085 27 33 479.