Rioolconcurrent: uw lokale rioolontstopper

Zoekt u een professionele rioolontstopper, omdat u problemen heeft met uw afvoer of riolering? Rioolconcurrent helpt u graag van dit probleem af! Bij ons heeft u gegarandeerd de beste service, met al 60 jaar ervaring zijn wij uw lokale rioolontstopper en -reiniger.

Onze professionele en vriendelijke ontstoppingsmonteurs zijn snel bij u ter plekke in de regio Rotterdam en Den Haag. Bij ons profiteert u tot 25% lagere prijzen vergeleken met onze concurrentie. Dus zoek niet verder en maak vandaag nog een afspraak!

Over ons

Wij zijn al meer dan 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf voor particulieren in Rotterdam, Den Haag en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, bijvoorbeeld in uw gootsteen, wc, douche, bad of regenpijp. Maar ook voor rioolinspectie en rioolreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elk rioolprobleem hebben wij de juiste apparatuur en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Ons team ontstoppingsmonteurs bestaat uit vriendelijke, goed opgeleide en ervaren vakmensen. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij uw verstopping in één keer zullen oplossen. Wilt u ons uw verstoppingsprobleem melden? Bel direct 085 27 33 479.

Hoe ontstaan verstoppingen?

Maar hoe ontstaat nu zo’n rioolverstopping? Elke afvoer van uw wastafel, douche, bad, gootsteen en wc is aangesloten op een centraal rioleringssysteem. Als het rioleringssysteem al wat ouder is dan heb je eerder kans op aangroei van vet- en voedselresten. Een riool kan ook verstopt raken door verzakkingen en scheuren of omdat het systeem verkeerd is aangelegd.

Heeft u een verstopping in een afvoer of in uw riolering? Rioolconcurrent is uw lokale rioolontstopper en wij lossen graag uw verstopping op.

Uw voordelen bij ons

Naast onze vele jaren ervaring, bieden wij als lokale, professionele rioolontstopper u nog veel meer voordelen:

  • Al 60 jaar dé rioolontstopper van Den Haag en Rotterdam;
  • 24/7 service;
  • Snel hulp door korte ritten;
  • ISO14001, 9001 en VCA** gecertificeerd;
  • Lid van UNETO-VNI;
  • Tot 25% goedkoper dan de concurrentie;
  • Deskundige ontstoppingstechnici.

Afspraak plannen

Zoekt u een professionele rioolontstopper? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak bij Rioolconcurrent of bel naar 085 27 33 479.