Rioolconcurrent: uw lokale rioolservice

Is uw riolering verstopt en zoekt u een professionele rioolservice? Bij Rioolconcurrent bent u aan het juiste adres! Wij helpen u graag met uw riool ontstoppen. Onze professionele en ervaren monteurs lossen uw verstopping in no time op. Bij ons heeft u gegarandeerd de beste service, met al 60 jaar ervaring zijn wij uw lokale rioolontstopper en riool reiniger. Onze professionele en vriendelijke ontstoppingsmonteurs zijn snel bij u ter plekke in de regio Rotterdam en Den Haag. Bij ons profiteert u tot 25% lagere prijzen vergeleken bij onze concurrentie. Dus zoek niet verder en maak vandaag nog een afspraak!

Hoe ontstaat een rioolverstopping?

Maar hoe ontstaat nu een rioolverstopping? Elke afvoer van uw wastafel, douche, bad, gootsteen en WC is aangesloten op een centraal rioleringssysteem. Als het rioleringssysteem al wat ouder is dan heb je eerder kans op aangroei van vet- en voedselresten. Maar een riool kan ook verstopt raken door verzakkingen en scheuren of gewoon omdat het systeem verkeerd is aangelegd. Zo kunt u dus aan een verstopt riool komen, maar Rioolconcurrent helpt u er graag vanaf!

Profiteert van onze voordelen

Met de rioolservice van Rioolconcurrent profiteert u niet alleen van goede service en professionele monteurs, maar wij hebben u nog veel meer aan te bieden:

  • Lid van UNETO-VNI;
  • Tot 25% goedkoper dan de concurrentie;
  • Snel hulp door korte ritten;
  • Al 60 jaar dé rioolontstopper van Den Haag en Rotterdam;
  • 24/7 service;
  • ISO14001, 9001 en VCA** gecertificeerd;
  • Deskundige ontstoppingstechnici.

Daarom kiest u voor Rioolconcurrent!

Over Rioolconcurrent

Wij zijn al meer dan 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf voor particulieren in Rotterdam, Den Haag en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, rioolinspectie en rioolreiniging. Wij ontstoppen onder andere uw gootsteen, wc, douche, bad en regenpijp. Voor elk rioolprobleem hebben wij de juiste apparatuur en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Ons team ontstoppingsmonteurs bestaat uit vriendelijke, goed opgeleide en ervaren vakmensen. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij uw verstopping in één keer zullen oplossen. Is uw riolering verstopt en wilt u het oplossen via een professionele rioolservice? Neem dan direct contact met ons op.

Afspraak maken

Zoekt u een lokale en professionele rioolservice omdat uw riolering verstopt is? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak of bel naar 085 27 33 479.