Last van rioolvliegjes?

Heeft u last van rioolvliegjes in uw riolering of huis? Wij van Rioolconcurrent helpen u graag met het reinigen van uw riolering! Bij ons heeft u gegarandeerd de beste service, en met al 60 jaar ervaring zijn wij uw lokale rioolontstopper en reiniger.

Rioolvliegjes

Heeft u last van rioolvliegjes of motmuggen in uw huis of in uw riolering? Dat is erg vervelend en wij kunnen dat voor u oplossen! De oorzaak van rioolvliegjes is meestal te vinden in een riool- of afvoerverstopping of een laag slib in uw riool. Wij kunnen deze insecten verwijderen door de riolering te ontstoppen en te reinigen. Zo heeft u weer een schone en goed lopende riolering en bent u van de rioolvliegjes af.

Onze professionele en vriendelijke ontstoppingsmonteurs zijn snel bij u ter plekke in de regio Rotterdam en Den Haag. Dus zoek niet verder en maak vandaag nog een afspraak!

rioolvliegje, motmug, bestrijden, rioolreiniging

Last van Rioolvliegjes? Bel Rioolconcurrent.

Over Rioolconcurrent

Wij zijn al meer dan 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf voor particulieren in Rotterdam, Den Haag en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, rioolinspectie en rioolreiniging. Wij ontstoppen onder andere gootsteen, wc, keuken, badkamer en regenpijp. Voor elk rioolprobleem hebben wij de juiste apparatuur en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen.

Ons team ontstoppingsmonteurs bestaat uit vriendelijke, goed opgeleide en ervaren vakmensen. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij uw probleem met de rioolvliegjes in één keer zullen oplossen. Wilt u ons uw verstoppingsprobleem melden? Bel direct 085 27 33 479.

Uw voordelen bij ons

Naast onze vele jaren ervaring en professionele team hebben wij u nog veel meer voordelen te bieden:

  • 24/7 service;
  • Al meer dan 60 jaar dé rioolspecialist van omgeving Rotterdam en Den Haag;
  • Tot 25% goedkoper dan de concurrentie;
  • Snel hulp door korte ritten;
  • ISO14001, 9001 en VCA** gecertificeerd;
  • Lid van UNETO-VNI;
  • Deskundige ontstoppingstechnici.

Contact opnemen

Op zoek naar een rioolreiniger omdat u last heeft van rioolvliegjes? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak of bel naar 085 27 33 479.