VERSTOPTE WC?

VERSTOPTE WC?? Wanneer de wc verstopt is kan dat een directe – of indirecte oorzaak hebben. Bij een directe oorzaak kan de afvoer van het WC verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld een opeenhoping van toiletdoekjes die in de toiletpot zijn gegooid. Meestal zit de verstopping al wat dieper in de afvoerleiding en zal professionele hulp moeten worden ingeschakeld. De ervaren ontstoppingsmonteurs van RIOOLCONCURRENT hebben alle benodigde apparatuur aan boord van hun ontstoppingsbus. Doorgaans kunnen zijn in korte tijd een einde maken aan uw verstopte toilet.

Verstopte WC? Te weinig spoeling!

Een andere oorzaak waarom u een VERSTOPTE WC krijgt is door te weinig spoeling is. Dit kan komen doordat de stortbak van uw toilet langzaam leegloopt. Op het moment dat u doortrekt is er onvoldoende water beschikbaar in de stortbak om uw grote of kleine boodschap door te spoelen. We spreken dan over “te weinig spoeling”. Oorzaak voor het langzaam leeglopen hiervan kan bijvoorbeeld kalkafzetting zijn of een niet goed functionerende vlotter.

Regelmatig VERSTOPTE WC?

Wanneer het WC verstoptWC verstopt? Wij vinden de oorzaak met een camera inspectie

Voor cameraonderzoek van het riool heeft Rioolconcurrent diverse soorten rioolcamera’s tot onze beschikking. Meestal wordt de Wc-pot tijdelijk verwijderd en zal er een rioolcamera in de afvoerleiding worden ingebracht. Met behulp van een zender en ontvanger, gekoppeld aan een verlichte cameralens, wordt de exacte plaats van het rioolprobleem vastgesteld. Bovendien kan op deze manier de kwaliteit van de afvoer van het toilet worden onderzocht. Indien er schade aan het riool wordt vastgesteld, kan desgewenst meteen een afspraak worden gemaakt om tot reparatie of vervanging over te gaan.

Rioolconcurrent is werkzaam in Groot Rotterdam en Haaglanden

Vanuit één van onze vestigingen in de Rotterdam en Den Haag is de rioolservice van Rioolconcurrent altijd dichtbij om het probleem van een verstopte riolering snel en vakkundig te verhelpen. Op 085 27 33 479 kunt u ons dag en nacht bereiken als uw riool verstopt is geraakt.