Visuele inspectie


Wat doen wij bij een visuele inspectie?

Zodra de afspraak is gemaakt voor de kosteloze visuele inspectie van uw riolering komt de monteur bij u langs. Als u een kruipruimte heeft gaan wij daar in kijken en beoordelen het riool door een paar simpele testen uit te voeren. Aan de hand van deze testen kunnen wij een goed beeld krijgen van de eventuele mankementen aan uw riolering. Mocht u nou geen kruipruimte hebben kan het toch van belang zijn om eerst bij u langs te komen voor het beoordelen van eventeule klachten, wij kunnen u dan een advies op maat aanbieden zonder dat u gelijk aan hoge kosten vast zit.

De visuele inspectie is gedaan en nu?

Bij eventuele gebreken die tijdens de inspectie zijn geconstateerd, geven wij een passend advies om dit te verhelpen en kan Rioolconcurrent u een vrijblijvende offerte aanbieden.

Wat zijn de kosten?

Zoals eerder aangegeven is de visuele inspectie geheel kosteloos met geen verdere verplichtingen,dit echter tot een maximale afstand van 40 kilometer vanaf vestiging Dordrecht.Mocht het verder zijn dan deze 40 kilometer dan word er alleen voorrijkosten gerekend.

Bel ons 24 uur per dag 085 27 33 479